Taksi & invataksi Nousiainen−Masku -alueella

Soita meille milloin vain − taksipalvelua 24/7!

Taksi Petra & Petteri Hietanen tarjoaa luotettavia taksi- ja invataksi- ja paaritaksipalveluita Nousiaisissa, Maskussa ja lähialueilla. Palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri; voit siis aina luottaa siihen, että taksi tulee silloin, kun sen tilaatkin. Automme ovat siistejä ja kuljettajamme ystävällisiä ammattilaisia. Haluamme olla asiakkaillemme se paikallinen ja palveleva, helposti tilattava taksi ja invataksi Nousiainen–Masku -seudulla. Alueella paljon liikennöinyt, entinen Oilin Taksi kuuluu nykyään yritykseemme.


Monipuoliset taksipalvelut

Taksi on vaivaton ja omaa autoa ekologisempi tapa liikkua paikasta toiseen. Kalustoomme kuuluu nykyään kuusi taksia, joista 3 on invataksia, 3 henkilöautoa ja 1 tila-auto (normaalin taksin ja invataksin välistä). 


Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat kuljetuspalvelut:

  • taksi- ja tilausajot
  • invataksi
  • paarikuljetukset
  • alaikäisten lasten kuljetukset
  • KELA-kuljetukset (vakiotaksi)
  • paketti- ja tavarakuljetukset

Huomioimme invataksi- tai paaritaksipalveluita tarvitsevien asiakkaiden erityistarpeet huolellisesti, ja teemme kuljetuksesta aina mahdollisimman mukavan ja miellyttävän. Meidän kyydissämme on aina turvallista matkustaa.

Katso kaikki taksinumeromme täältä!

Paikallinen taxi vain puhelinsoiton päässä


Tilaa kyytisi tutulta toimijalta! Koska olemme keskittyneet Nousiaisen, Maskun ja niiden lähialueiden taksiajoihin, meillä on vankka paikallistuntemus. Pystymmekin tarjoamaan nopeat ja vaivattomat taksikuljetukset ammattitaidolla.


Soita & tilaa taksi numerosta

0400 222 946