KAUPPA- JA KULJETUSPALVELU

TAKSI HIETANEN auttaa sinua tai läheistäsi ostosten tekemisessä. Mikäli et itse halua tai pysty lähtemään kauppaan, älä huoli. Me käymme puolestasi niin kaupassa, kuin apteekissa.


Näin palvelu toimii:


1. Soita numeroon 0400 222 946 ja tilaa kauppakäynti.

2. Voit toimittaa kauppalistan puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla tai kuljettaja noutaa ostoslistan kotiosoitteestasi, jolloin voit myös antaa rahaa ostoksiin ja tarvittaessa apteekkikäynnille kela-kortin.

3. Kuljettaja käy puolestasi asioilla ja toimittaa ostokset takaisin kotiovelle. Haemme myös puolestasi postipaketit, ruokatilaukset kotikeittiöistä ja ravintoloista sekä kananmunat ja juurekset suoraan tilalliselta.
4. Taksimatkan laskutus tapahtuu mittarin mukaan ja sen voi maksaa kuljettajalle joko käteisellä tai kortilla.
Tätä viestiä saa välittää kaikille tiedoksi.
Pidetään huolta toisistamme!❤️

Lisätiedot: 0400 222 946


Taksi & invataksi Nousiainen−Masku -alueella

Soita meille milloin vain − taksipalvelua 24/7!
Taksi Petra & Petteri Hietanen tarjoaa luotettavia taksi- ja invataksi- ja paaritaksipalveluita Nousiaisissa, Maskussa ja lähialueilla. Palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri; voit siis aina luottaa siihen, että taksi tulee silloin, kun sen tilaatkin. Automme ovat siistejä ja kuljettajamme ystävällisiä ammattilaisia. Haluamme olla asiakkaillemme se paikallinen ja palveleva, helposti tilattava taksi ja invataksi Nousiainen–Masku -seudulla. Alueella paljon liikennöinyt, entinen Oilin Taksi kuuluu nykyään yritykseemme.


Monipuoliset taksipalvelut

Taksi on vaivaton ja omaa autoa ekologisempi tapa liikkua paikasta toiseen. Kalustoomme kuuluu nykyään kuusi taksia, joista 3 on invataksia, 3 henkilöautoa ja 1 tila-auto (normaalin taksin ja invataksin välistä). 


Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat kuljetuspalvelut:

  • taksi- ja tilausajot
  • invataksi
  • paarikuljetukset
  • alaikäisten lasten kuljetukset
  • KELA-kuljetukset (vakiotaksi)
  • paketti- ja tavarakuljetukset
  • kuljetuspalvelu
  • kaupassakäynti apu

Huomioimme invataksi- tai paaritaksipalveluita tarvitsevien asiakkaiden erityistarpeet huolellisesti, ja teemme kuljetuksesta aina mahdollisimman mukavan ja miellyttävän. Meidän kyydissämme on aina turvallista matkustaa.